Samenwerking

Podotherapie Wout Buijs werkt samen om optimale zorg te kunnen bieden. Er wordt samengewerkt met beroepsgroepen zoals fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie, osteopathie, oefentherapie en medisch pedicure(s). Door verschillende krachten te bundelen kan dit snel leiden tot het doel: de klachten verhelpen. Vaak is een combinatie tussen verschillende behandelingen de sleutel tot succes.

Fytaal Roosendaal

Alle specialisaties op het gebied van paramedische zorg vindt u bij Fytaal Roosendaal onder een dak. Binnen Fytaal Roosendaal worden de krachten gebundeld en werken de behandelaars intensief samen. Fytaal Roosendaal is ‘groot geworden door klein te blijven’. Ondanks de groei van de praktijk en de grote kennis die er is, heeft de praktijk persoonlijke aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel staan. De praktijk is gevestigd in Roosendaal.

Voor meer informatie over Fytaal Roosendaal kunt u kijken op https://www.fytaal-roosendaal.nl

Fysiotherapie Fit en Gezond

Alle specialisaties op het gebied van paramedisch zorg vindt u bij Fysiotherapie Fit en Gezond onder een dak. Fysiotherapie Fit en Gezond is een persoonlijke en dynamische praktijk voor fysiotherapie waarin actief, sportief en resultaatgericht behandelen centraal staat. De praktijk is gevestigd Oudenbosch.

Voor meer informatie over Fysiotherapie Fit en Gezond kunt u kijken op https://www.fitengezond.nl

Dynamico Fysiotherapie

De filosofie die wordt gehanteerd  is u behandelen, zoals  zijzelf ook behandeld zouden willen worden, dus “Aandacht voor u!” Zij helpen u graag in het herstellen en voorkomen van klachten en het verbeteren van uw prestaties door middel van professionele begeleiding.  Bij Dynamico Fysiotherapie mag iedereen rekenen op persoonlijke aandacht, deskundigheid en kwalitatief hoogwaardige behandeling van de gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Dynamico Fysiotherapie is een persoonlijke en veelzijdige praktijk voor fysiotherapie waarin actief, sportief en resultaatgericht behandelen centraal staat. De praktijk is gevestigd in Zevenbergen, Rucphen, Roosendaal en Tilburg.

Voor meer informatie over Dynamico Fysiotherapie kunt u kijken op https://www.dynamico.nl


Partners

Rio Bello Schoenen

Rio Bello Schoenen is een schoenenzaak gevestigd in Roosendaal, waar hoge kwaliteit schoenen en een mooie collectie sandalen verkocht worden. Hier kunt u terecht voor de laatste trends als het gaat om modieuze materialen, modellen en uitvoeringen. Ook kunt u hier terecht voor schoenen en laarzen met een verwisselbaar voetbed voor bv. steunzolen. Rio Bello Schoenen staat bekend om de goede service, persoonlijke benadering en ervaren personeel.

Voor meer informatie over Rio Bello Schoenen kunt u kijken op https://www.riobello.nl 

SGZ Sport & Wellness

SGZ SPORT & WELLNESS staat voor een veelomvattend leefstijlcentum in Zevenbergen. Een plezierig nieuw pand waar een hartelijke Brabantse mentaliteit heerst en waar iedereen welkom is. 

Ze zijn zeven dagen per week geopend, met ruime openingstijden. Zo is het voor iedereen mogelijk om te komen sporten. Ook zonder abonnement kunnen mensen terecht voor bijvoorbeeld een dag Wellness, een sportmassage, zwemmen of om gewoon gezellig een kopje koffie te komen drinken. Daarnaast kunt u hier ook voor Fysiotherapie terecht en Podotherapie.

Voor meer informatie over het SGZ Sport & Wellness kunt u kijken op https://www.sgz7bergen.nl/ 


ZUITNL - The sports community

LET’S PLAY BALL!

Niets verbindt ons meer dan sport. Dat gaf ons de inspiratie om een plek te creëren in Etten-Leur waar jij onder de beste omstandigheden 12 maanden per jaar kunt tennissen, squashen, padellen en bowlen. Het fysiekcentrum van ZUITNL werkt met high-end fitnessfaciliteiten en altijd onder begeleiding van de beste personal trainers.
Een plek waar sportiviteit en ontspanning samenkomen.

Voor meer informatie over ZUITNL - The sports community kunt u kijken op https://zuit.nl/

Jeugdopleiding Nac Breda

nac logo