Bedrijven en podotherapie

merken bedrijfsschoenen

De combinatie schoen en inlegzool moet gecertificeerd zijn

 

Wat veel werkgevers en deskundigen (nog) niet weten is dat inlegzolen in de veiligheidsschoenen aan een strenge regelgeving moeten voldoen. Veiligheidsschoenen vallend onder de norm EN-ISO 20345– en de meegeleverde zolen- zijn CE – gecertificeerd. Wanneer de standaard inlegzool uit de schoen wordt gehaald en wordt vervangen door een eigen inlegzool, dan vervalt de certificering van de werkschoen en ontstaat er een aansprakelijkheidsrisico. Het gaat namelijk niet om de schoen of de inlegzool, maar om de combinatie van die twee. Het is belangrijk dat de schoen en de inlegzool gezamenlijk worden voorgeschreven.

Tot voor kort was het haast onmogelijk om de werknemer te voorzien van een individuele ESD inlegzool welke ook nog aan alle wettelijke eisen voldeed. Met Secosol® kan Podotherapie Wout Buijs u en uw werknemer de oplossing bieden.

De Podotherapeutische ESD inlegzolen kunnen uw werknemer helpen om van zijn of haar voet(gerelateerde) klachten af te komen en comfortabeler te laten lopen. De ESD inlegzolen worden specifiek op maat gemaakt.

Voor meer informatie, vraag naar de brochure over bedrijfsschoenen in combinatie met ESD inlegzolen.

                                                                                                                             

Jeugdopleiding Nac Breda

nac logo