Podotherapeutische zolen

Podotherapeutische inlegzolen binnen de praktijk


Als één van de eerste ter wereld wordt de 3D printer van PodoPrinter BV in gebruik genomen voor het vervaardigen van inlegzolen binnen de praktijk.
Kijkende naar de toekomst is dit een enorme verbetering en onderscheid ik me hierin door één van de voorlopers te zijn met het 3D printen van inlegzolen.
Met deze stap wordt frezen voor een groot gedeelte verleden tijd. Daarnaast is dit een duurzame en ecologische oplossing omdat er gewerkt wordt met recyclebare materialen.
Nog een voordeel is dat het produceren van inlegzolen 24/7 onbemand door kan blijven draaien en het uiteindelijke product , de inlegzool, is van uitstekende kwaliteit.
 

Podotherapeutische steunzolen, ook wel steunzolen of inlegzolen genoemd, kunnen u helpen om van uw klachten af te komen. De steunzolen ondersteunen uw banden, spieren en gewrichten om u beter en comfortabeler te laten lopen. De zolen kunnen ook uw stand en looppatroon verbeteren. De podotherapeutische steunzolen worden specifiek voor uw voeten gemaakt, hiervoor wordt gebruik gemaakt van zeer nauwkeurige en de nieuwste drukmeetapparatuur.

Afhankelijk van uw behoeftes kunnen uw zolen aangepast worden. Voor sporters worden speciale sportzolen gemaakt. De podotherapeut kan bijvoorbeeld kiezen uit verschillende hardheden in de materialen en ook het soort afdek kan afgestemd worden op het gebruik en de wensen van de patiënt. 

sole

 

Jeugdopleiding Nac Breda

nac logo