3D printing insoles, it is

sole

3D PRINTING INSOLES, IT IS!

Als één van de eerste ter wereld wordt de 3D printer van PodoPrinter BV in gebruik genomen voor het vervaardigen van inlegzolen binnen podotherapie. Na vele uren training, testen en proberen ben ik klaar om deze techniek toe te passen. Ik wil hiervoor Jan-Peter Van de MeerendonkStephan Schürmann en Foot Facilities in het bijzonder bedanken voor de begeleiding en tips in de opstartfase.

Kijkende naar de toekomst is dit een enorme verbetering en onderscheid ik me hierin door één van de voorlopers te zijn met het 3D printen van inlegzolen.
Met deze stap wordt frezen verleden tijd. Daarnaast is dit een duurzame en ecologische oplossing omdat er gewerkt wordt met recyclebare materialen.
Nog een voordeel is dat het produceren van inlegzolen 24/7 onbemand door kan blijven draaien en het uiteindelijke product , de inlegzool, is van uitstekende kwaliteit.

Ik heb er vertrouwen in dat deze innovatie een grote stap vooruit is en ik kijk enorm uit naar de eerste ervaringen.

Miles for smiles in 2021!

#podotherapie #sportpodotherapie #inlegzolen #sportzolen #steunzolen #insoles #inlays #3dprinter #3Dprintinginsoles #breda #etten-leur #oudenbosch #roosendaal #zevenbergen #sport #topsport #knltb #tennis #padel #voetbal #knltb #knvb